لوگو فرساد

دستگاه پرس وکیوم تک سینی (مدل آسانسوری)

پرس وکیوم آسانسوری، در ابعاد و اندازه های کارگیر مختلف ( سفارشی ) مناسب جهت کارگاه های کوچک، با قابلیت اضافه کردن صفحه سیلیکون جهت خمکاری و چسبانده روکش طبیعی بر روی ام دی اف.
پخش ویدیو

دستگاه پرس وکیوم تک سینی (مدل آسانسوری)

دستگاه پرس وکیوم تک سینی آسانسوری یک نوع دستگاه صنعتی است که برای فرآیند فرم‌دهی و پرس کردن ام دی اف و چوب با استفاده از فشار وکیوم استفاده می‌شود. اما چیزی که این دستگاه را از سایر دستگاه‌های پرس وکیوم متمایز می‌کند، وجود سیستم آسانسوری یا هیدرولیک در طراحی آن است.

مشخصات فنی

Additional information

مدل

FSA-VP11-E

تعداد میز کار

۱

ابعاد دستگاه

320x195x210 Cm : سایز معولی

ابعاد کارگیر مفید

285×125 Cm: سایز معولی

محفظه حرارتی

المنت برقی – ۱۰۰۰ & ۱۵۰۰ وات – ۲۲۰ ولت

سیستم حرکتی محفظه حرارتی

معمولی : پنوماتیک / سفارشی : هیدرولیک

سیستم عملکرد فریم رول گیر

معمولی : پنوماتیک / سفارشی : هیدرولیک

پمپ وکیوم

معمولی : ۱۰۰ متر مکعب در ساعت – روغن در گردش

سیستم ضد چروک

دارد

سیستم کنترل دستگاه

معمولی : دستی / سفارشی : اتوماتیک

رول گیر

سه طبقه متحرک

تابلو برق

مجهز به تابلو برق با کلیه تجهیزات حفاظتی

توان مصرفی

معمولی : ۲۵ کیلو وات – سه فاز – ۳۸۰ ولت

شاسی دستگاه

ساخته شده از پروفیل های صنعتی

وزن دستگاه

1200 Kg

رنگ دستگاه

پودری – الکترواستاتیک

امکانات سفارشی

PLC & HMI ( صفحه لمسی ), پارتیشن عرضی ( جدا کننده میز ) و پارتیشن طولی جهت روکش کردن قطعات کوچک, سیستم کنترل فشار جهت کنترل فشار وکیوم بر روی قطعه کار, صفحه سیلیکون جهت پرس کردن روکش طبیعی و فرم دهی قطعات چند لایه

آشنایی با دستگاه پرس وکیوم آسانسوری فرساد ماشین

دستگاه پرس وکیوم آسانسوری از یک شاسی به شکل عمودی بهره می‌برد که نحوه حرکت کوره دستگاه را نسبت به سایر دستگاهها متفاوت می‌کند ونحوه اعمال حرارت آنها نیز متفاوت است. در مدلهای دیگر مانند دستگاه‌های ریلی (کشویی)، حرکت کوره با استفاده از گیربکس ها و به صورت افقی است، اما این دستگاه‌ها به صورت عمودی حرکت می‌کنند و حرکت کوره تحت کنترل صفحه کنترل قرار دارد و تنها اپراتور میزان حرکت آن را تعیین می‌کند.

در دستگاه پرس وکیوم آسانسوری تفاوتی ازلحاظ عملکرد و اصل دستگاه ایجاد نشده است و تنها حرکت کوره آن به شکل متفاوتی انجام می‌شود. بنابراین برای شروع کار با این دستگاه، نحوه قرار گیری کار، نحوه قرارگیری روکش pvc، تنظیم کردن درجه حرارت، استفاده از چروک گیر، و بستن محفظه‌های اطراف میز دستگاه به همان شیوه‌های سنتی و قبلی (دستگاه پرس وکیوم و نحوه عملکرد آن) صورت می‌گیرد. اما قرارگیری کوره بر روی این دستگاه متفاوت بوده و اپراتور با استفاده از کلیدهای الکترونیکی زمینه نزدیک شدن کوره بر روی میز را فراهم می‌کند. همچنین نحوه حرارت دهی و استفاده از چروک گیر در این مرحله نیز تغییری نکرده و کلیه مراحل به همان شکل قبلی انجام می‌شوند.

چرا دستگاه پرس وکیوم آسانسوری ؟

دستگاه پرس وکیوم آسانسوری همانند سایر دستگاه‌های این حوزه برای روکش کردن انواع مواد مختلف از  جمله چوب و ام دی اف مورد استفاده قرار می‌گیرد و حوزه فعالیت آن می‌تواند بسیار وسیع باشد. اگرچه دستگاه‌های  پیشرفته‌ای مانند دستگاه سی ان سی و دستگاه برش لیزری می‌توانند الگوهای مختلفی بر روی چوب‌ها ایجاد کنند، اما معمولاً طرح نهایی کار آنها به صورتی است که باید با استفاده از روکش‌های pvc، به آنها جلای دیگری بخشید. دستگاه پرس وکیوم آسانسوری یکی از ابزارهایی است که برای تولید سرویس مبلمان منزل مانند میز تلویزیون، میز کامپیوتر،  کمدهای ساخته شده از چوب و ام دی اف، کابینت ممبران، خمکاری چوب و مواردی مانند روکش کردن چوب کابینت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 نقش اپراتور در عملکرد دستگاه پرس وکیوم آسانسوری

اگرچه دستگاه پرس وکیوم آسانسوری می‌تواند بسیاری از فعالیتهای مورد نظر صنعت چوب و ام دی اف را انجام دهند، باید پذیرفت که نقش اپراتور در انجام کار و کیفیت نهایی پروژه انکار ناپذیر است. اگر به روند عملکرد دستگاه توجه کنیم، شاهد این قضیه هستیم که کلیه موارد بدون دخالت فیزیکی اپراتور انجام می‌شود و تنها کاری که اپراتور انجام می‌دهد این است که قطعه مورد نظر و لایه pvc را بر روی میز دستگاه قرار می‌دهد.

اما دستگاه پرس وکیوم آسانسوری از یک صفحه کنترل پنل بهره می‌برد که امکان کنترل و رصد فعالیت‌های مختلف دستگاه را فراهم می‌کند. در این قسمت اپراتور مشخص می‌کند که فشار داخل سیستم وکیوم در چه اندازه باشد، دما در چه محدوده‌ای تغییر کند، نحوه حرکت کوره به چه شکلی باشد، و زمان قرارگیری کوره بر روی میز به چه اندازه باشد. بنابراین انجام مناسب هر کدام از این کارها به کیفیت مناسب در انجام کار منتج خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دستگاه پرس وکیوم آسانسوری سفارش خرید آنها با ما در شرکت فرساد ماشین در تماس باشید.

امکانات دستگاه پرس وکیوم آسانسوری

از جمله امکانات و پارتیشن بندی هایی که در این دستگاه قابل اجراست به خواست وسفارش خود مشتری توسط راش بدین صورت می باشد:

  • پارتیشن بندی جهت روکش کردن قطعات کوچک تر
  • دوسینی و سه سینی
  • سیلیکون جهت وکیوم قطعات کوچک و روکش های طبیعی چوب
  • درب برقی پرس وکیوم

کارکرد و خروجی اصلی که می توان از دستگاه های راش داشت ،روکش مصنوعی و طبیعی انواع درب ام دی اف و مصنوعات چوبی هستند

  • ساختار اصلی پرس وکیوم
  • صفحه آلومینیومی
  • درب دستگاه
  • سیستم گرمادهی
  • تابلو

تنها تفاوتی که دستگاه پرس وکیوم آسانسوری دستگاه پرس وکیوم دو سینی دارند در این است که سرعت وعملکرد دستگاه پرس وکیوم دوسینی به دلیل داشتن دوسینی از پرس وکیوم آسانسوری بیشتر است که نمونه های بارز آن را می توان در دستگاه های فرساد ماشین مشاهده کرد.

سوالات پرتکرار دستگاه پرس وکیوم تک سینی آسانسوری

Frequently Asked Questions

دستگاه پرس وکیوم تک سینی آسانسوری یک نوع دستگاه صنعتی است که برای فرآیند پرس و فرم‌دهی به MDF و چوب استفاده می‌شود. این دستگاه از فشار وکیوم (که به معنای حذف هوا از داخل محفظه است) و فشار خارجی برای فشردن مواد به شکل مورد نظر استفاده می‌کند.

  • برای دریافت قیمت لطفاً با کارشناسان فرساد ماشین تماس بگیرید.

ویژگی اصلی این دستگاه آسانسوری یا هیدرولیک است که به کاربر این امکان را می‌دهد که سینی یا قالب مورد استفاده را به آسانی به داخل و خارج از دستگاه حرکت دهد. این ویژگی باعث می‌شود که کاربر بدون نیاز به جابجایی دستگاه یا قالب، به سرعت و به طرز آسان مواد را فرم دهد و فرآیند تولید را بهبود بخشد.

  • دستگاه پرس وکیوم تک سینی آسانسوری معمولاً در صنایع مختلفی مانند صنایع چوب، پلاستیک، فلزی، و صنایع ساخت قالب‌های فلزی استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی پیشرفته و کنترل دقیق فرآیند، بهبودی در بهره‌وری و کیفیت تولید محصولات را فراهم می‌کنند.